Folkeaktier og Økonomi

Folkeaktier i Voel Multihus

Støt Voel Multihus ved køb af en eller flere folkeaktier:

PLATIN Folkeaktie 10.000,-

GULD Folkeaktie 5.000,-

SØLV Folkeaktie 2.500,-

BRONZE Folkeaktie 1.000,-

Alm. Folkeaktie 500,-

Husk at Mest mulig støtte – giver mest mulig Multihus!

Du køber din folkeaktie via https://gaveindsamling.dgi.dk under projektet "Voel Multihus”De private indbetalinger er fradragsberettigede. Skatteværdien af fradraget er omkring 33%.

Det betyder, at en donation på 5.000 kr. vil reducere din samlede skat med omkring 1.650 kr. Når du indbetaler via https://gaveindsamlig.dgi.dk, kan du takke ja til at beløbet automatisk indberettes til Skat, så det kommer med på din selvangivelse.
Folkeaktierne er at betragte som en donation og repræsenterer ikke en økonomisk værdi.

Sådan modtager du din Folkeaktie:

Når du har indbetalt din donation på https://gaveindsamling.dgi.dk skal du efterfølgende sende en e-mail til [email protected] vedhæftet kvittering for beløbet du har doneret. Skriv navnet der skal stå på folkeaktien. F.eks. Familien Pedersen, Karen og Kim Sørensen, firmanavn eller lign.

Støttetavle:

Når du har modtaget din folkeaktier vil navnet på denne ligeledes komme til at figurere på en støttetavle i det nye byggeri. Hvis du ikke ønsker dit navn på støttetavlen, skal du angive dette i mailen.

Økonomi:

Samlet budget for hele projektet er 18 mio. kr.

Projektet kan deles op i 2 dele.

Del 1:

Hal 3 = 10.000.000 kr. som er finansieret af Silkeborg kommune i 2022.

Del 2:

Hjertet som er et nyt indgangsparti med café og opholdsområder der binder hal 1-2-3 sammen = 4 mio.

Multisalen som er et alsidigt rum med plads til dans, yoga, teater, sang osv. = 4 mio.

Vi har på nuværende tidspunkt indsamlet 250.000 kr. Når vi har indsamlet 2 mio. udløser det yderligere 2 mio. fra Silkeborg kommune.

Der samles penge via fondsansøgninger, sponsorater fra virksomheder, folkeaktier og events. Hvis du sidder med en god ide til, hvordan der kan samles penge ind, eller har lyst til at bidrage med frivilligt arbejde i projektet, så kontakt formand Jens Ole Futtrup: [email protected]

Hvad nu hvis der ikke samles nok penge ind?

Vi tror på at det kan lade sig gøre at samle minimum de 2 mio. ind der skal til for at opstarte byggeriet. Hvis ikke vil de indbetalte penge blive tilbage betalt.